Smetnjak na kolesih

Nov Enojni Space-liner 2001
je dobi nov design, ki vključuje veliko novih možnosti.

Nov sprednji del
Ta omogoča varnejši in lažji dostop za shranjevanje dodatne opreme (krtač, metel ipd). Narejen je iz močnega Durapol® materiala, ki varuje Enojni Space-liner 2001 pred slučajnimi udarci, hkrati pa je prijazen pešcem. Posebna oblika preprečuje vrtenje glav metel. Celoten sprednji del lahko preprosto odstranimo za lažje čiščenje in dostop do samega kontejnerja.

Priročen nov modul
, ki ga je mogoče zakleniti. Idealen za transport osebnih stvari, prve pomoči, na mokroto občutljivih stvari ipd. Izdelan je iz na vandalizem odpornega Duraplus®, z novim pokrovom na zaklepanje v Durapol® lastni barvi, ki se ne lušči in ne korodira. Tesno prilegajoč se pokrov omogoča vodotesnost, sedaj je opremljen z novo trikotno Din ključavnico. Lahko je seveda nezaklenjena za hitri dostop ali pa zaklenjena kadar to želite. (Po posebni zahtevi je lahko ta modul izdelan tudi s pregrado, ki omogoča ločeno shranjevanje.)

Velika kapaciteta, raznolika uporabnost
100 litrov prostornine, izdelano iz zelo odpornega Durapol®, sedaj s štirimi drenažnimi luknjami, ki preprečujejo nabiranje vode in omogočajo lažje čiščenje. Sam koš ima znotraj izdelan obroč za montažo PVC vreč. Za dodatno še bolj fleksibilno delo je po posebnem naročilu lahko kot opcija, glavni kontejner pregrajen na dva dela, kar omogoča ločevanje smeti za recikliranje ipd.

Nova zadnja konzola
Varnostni nastavek zmanjšuje premikanje s tem omogoča tekočo in tišjo vožnjo.

Novi veliki odsevniki za večjo vidljivost
Za višjo vidljivost in varnost delavca, ki rokuje z vozičkom ima, Enojni Space-liner 2001 velike rumene odsevne nalepke na vsaki bočni strani, postavljene v optimalno višino, ki omogoča svetlobni odboj vozilom s prižganimi lučmi. Na zadnji strani sta še dva rdeča in na sprednji dva bela odsevnika. Tudi vsak ročaj je dodatno označen z močno vidno nalepko.

Nov posebno vzdržljiv Armortec® zaščiten okvir
Močan jekleni cevni okvir je prevlečen z Armortec® za dodatno odpornost. Zadnja konzola je standardna. To omogoča Enojnemu Space-liner 2001, da ga postavimo ko naprimer čistimo pločnik.

Kolesa
Iz čiste gume z jekljenini obroči. Enojna os je postavljena tako, da omogoča optimalno stabilnost in manevriranje. Dvostranska zavora je na razpolago na dodatno zahtevo. Pnevmatična kolesa so na voljo ob dodatni zahtevi.

Nova izboljšana dvojna koleščka
Ni več potrebno vzvratno čez robnik pločnika! Dva koleščka na zadnji strani nudita odlično ravnotežje posebej ko je potrebno prevoziti robnik pločnika.

Nov izboljšani zaščitni odbijač
Ščiti okvir in kolesa ter s tem dodaja k zanesljivosti in varnosti. Sedaj nudi izboljšano ležišče za postavitev več dimenzij lopat.

NOVE BARVE POKROVOV IN & PREDNJEGA ZAŠČITNEGA DELA:
Temno modra, rdeča, rumena in svetlo zelena.

SPECIFIKACIJE
višina:: 970mmširina: 630mmdolžina: 1340mmteža: 42kgkapaciteta: 1 x 100ltr kontainer

OSTALE MOŽNOSTI-
postavite vaše delo še na višji nivo s personalizacijo Eojnega SPACE-LINER 2001 z vašim logom in nazivom.

Uvoznik:
Constant d.o.o. Bled
Triglavska cesta 41
4260 Bled

dš:63300605
zavezanec za ddv

http:www.constant.si
mail: [email protected]
tel/ fax 04 5741 050
mob:041 64 99 14