Spoštovani!

Constant d.o.o. Bled je podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992, ustanovitelja sta Matjaž Pribošič in Joži Potočnik vsak s 50% deležem. Podjetje je orientirano predvsem za posredovanje in trgovino na debelo. Naša pisarna pa je na Triglavski 41, Bled.

smucar.jpg (20221 bytes)

Čeprav poslujete večinoma z menoj, pišem in govorim o podjetju CONSTANT vedno v množini, saj gre za cel sklop sodelavcev:  dobaviteljev,  prevoznikov, špedicije, Vas kot končnega kupca; ob tem pa so še manjša podjetja in strokovni sodelavci. Vsi smo enako pomembni členi v tej verigi in vplivamo drug na drugega.

Ime Constant d.o.o. je bilo izbrano kot simbol sistema vrednot podjetja, ki so naravnane v prihodnost. Vztrajnost, ki zajema tako selekcijo izdelkov, kot politiko prodajnih cen in odnosov s kupci ter same organizacije poslovanja, je naša najvišje postavljena vrednota.

Zaradi izrazito mednarodno orientiranega poslovanja je bilo izbrano ime, ki se tudi v drugih jezikih približuje zgoraj opisanemu - torej CONSTANT.

Naš prodajni trg je predvsem področje bivše Yu. Naša prednost je predvsem trdna povezava z velikimi proizvajalci, ki imajo masovno proizvodnjo in s tem zagotavljajo konkurenčnost in kvaliteto. Proizvajalci tega tipa, ki imajo obenem posluh za nas majhne in so ob tem še potrpežljivi, so izredno redki: SWINTEX LTD, TRIOPAN A.G., P&P.E. LTD, BODDINGTONS LTD, GLASDON LTD, DORMAN LTD, JSP LTD so eni tistih, s katerimi zelo dobro sodelujemo in jim gre vsa pohvala.

stol.JPG (10921 bytes)

Razdrobljeni trg na katerem smo prisotni zahteva široko ponudbo različnih izdelkov, zato je naš prodajni program obširen, nepregleden zato se dogaja, da ga zelo težko predstavimo potencialnemu partnerju.

S pomočjo Interneta bo vsekakor narejen večji korak v tej smeri, čeprav seveda niso zajeti vsi izdelki, ki jih imamo možnost dobaviti. Naredili smo ga skupaj ekipa: Robert Jensterle, Uroš Novak, Borut Rozman in jaz, na kar smo zelo ponosni.

Vabimo vas torej, da si ogledate naš prodajni program in nam posredujete vaš E-mail in pripombe. Mi pa vam bomo iz bogate dokumentacije poslali še dodatni slikovni material in odgovorili na Vaše povpraševanje.

Na ogled vas povabi
Matjaž Pribošič